om du ger din sorg till mig så kan jag bära den åt dig

var på stan idag också och införskaffade mig en tjocktröja från hm

hejdå zahra!

min klasskamrat som har gått i min klass i cirka tre veckor ska nu flytta till stockholm så vi åt middag ikväll för att säga hejdå.

på flykt

om ett tag så beger jag och clara oss mot bussen som tar oss på jamtli där vi ska va och göra något med skolan idag som heter på flykt. såhär ser jag ut idag.

i höstens alla färger

tycker det börjar bli så fint ute med alla löven i mysiga färger så jag och ida gick ut på baksidan och fotade lite. inte dirket min bästa fotodag hade uppsatt hår, men men

du ska aldrig nånsin se mig gå

kom hem för ca 45 minuter sen och halv fyra ska jag på fotboll med skolan. här är dagens outfit


lagdag

idag hade vi den årliga lagdan, kul men kallt och blött. kom hem vid kvart i ett och sen så la jag mig och sov ett tag.idag fyller även min vän isak år grattis till han.
en bild från lagdan som jag lånade av line

vi sliter vägarna i jakt på sanningen

är fortfarande sjuk så får inte spela idag men om lite mindre än en timme så åker jag ner och kollar på mitt lag och säljer fika.

du ska aldrig nånsin se mig gå

har inte haft tid eller orkat blogga. idag har jag iaf tjänat 300kr, och nu gör jag absolut ingenting ska typ läsa lite snart. har dragit på mig en förkylning och hoppas att jag är bättre imorn så jag kan spela sista matchen på säsongen.

Kajsa om godnatt:
Är ni tvillingar? :D

detta är min tvillingsyster ida.


tisdag den 6 september

var med clara och ida efter skolan vid drog till stan och det vart lite shopping, bara svarta saker som jag märkte nu. nu ska jag köra lite stretching.
svart vanlig långärmad från gina
svarta jeansleggings från rut.m.fl
svart poncho från åhlens som jag och ida köpte tillsammans

fotbollsmatch

ida har jag spelat match vi spelade mot ifk och vann med 2-1!
nu ska jag snart till min faster och äta och sånt. imorn är det match mot brunflo, kan inte påstå att jag är speciellt taggad nu, men det kommer väl förhoppningsvis.

RSS 2.0