kreta sedan vidare till halmstad

imorgon bitti tar jag, mamma, pappa och ida vårt pick å pack och åker till kreta en vecka, när jag kommer tillbaka till arlanda så tar jag ett nytt flyg till halmstad på fotbollsläger och är där måndag till fredag. kommer troligtvis inte uppdatera under 2 veckor, men jag kan ju inte påstå att jag annars uppdaterar varje dag, det är ju näsan två veckor mellan varje inlägg. kommer nog ta massa bilder på kreta och kanske i halmstad som kanske kommer upp på bloggen senare.

trevligt på en tisdagskväll

kom hem för ungefär en halvtimme sen, kvällen har jag spenderat med emilia och clara. vi åkte till ica kollade på film spelade kort och bara gled runt i odensala. jag får ursäkta för dålig kvalité, tagna med min otroligt bra mobilkamera.

who would ever believe that we would see this day

idag var det en otroligt lugn dag på skolan, efter skolan drog jag och clara hem till henne och stekte lite i solen, smart som man är så smörjde man ju inte in sig så har jag bränt mig, oskönt!

torsdag kväll och vi är ballast i stan

sitter och äter kvällsfika med clara sanna och ida. idag har jag ägnat min dag åt vilande och träning, och kvällen spenderar jag med clara.

vi faller så fort vi reser oss upp

planerna för dagen är väl att åka in till stan med emilia och kanske sarah, nere på stan ska vi troligtvis träffa felicia också. nu ska jag försöka få på mig något dugligt att låta min kropp bära på.

RSS 2.0