so

sitter nu och har so ensam tjej i hela klassen, känner mig lite ensam hahah!

Jag saknar mina tjejer på skolan!

win together

kom nyss hem från en heldag med innebandy! det var dm och vi kammade hem första platsen känns sjukt skönt, nu ska jag bara ta det lugnt ikväll för jag är riktigt trött.

hård dag

kom typ nyss hem från skolan och torsdagar är den värsta dagen i veckan bara sämsta lektioner. nu sitter jag och kollar på någon beck film som går på tv:en har sett den några gånger tror jag nog.
JAG SAKNAR DIG!

skulle inte sitta helt fel




frilufsdag

skulle egentligen åka spark till badusparken men de var för mycket slask så vi fick promenera, sjukt segt men vi kom ju fram. när jag kom hem var jag med clara och vi kollade på tusen gånger starkare.

oh my god

nu ska jag snart iväg på träning, fick min data idag och har också varit med clara, vi gick till ica för att handla till friluftsdagen imorgon ska till medvinden med sparken. förhoppningsvis kommer det komma några bilder imorgon också. snart ska jag iväg på innebandyträning.

new start

okej, nu ska jag seriöst försöka blogga ofta. Kanske blir lite lättare när jag får min efterlängtade macbook pro imorgon, så ni kan faktiskt vänta er ett inlägg eller två imorgon för jag lär väll sitta vid den ungefär hela dagen imorgon.

lovely!


RSS 2.0