but do i really feel the way you feel

kom hem från skolfotbollen för ett tag sen och har precis duschat. snart ska jag göra mig iordning och sedan ut och hänga med millan. vi ska kolla på p96 ope mot sveg typ kanske blir så att felicia hänger med också.

my mixed emotions at my thoughtlessness

kom hem från fotbollsträningen för nån timme sen och nu ska jag ta mig något att äta och försöka plugga lite franska. sista läxan och imorn är det sista riktiga skoldagen. känns som det går otroligt fort och snart är det sommarlov!

it's a rainy day

det regnar som tusan och jag sitter med myskläder och väntar på att min morfar ska komma hit och tunna ut mitt hår. ska nog färga utväxten idag också. idag ska jag ta det lugnt och förhoppningsvis slutar det regna ikväll så jag kan åka och träna utan att bli en blöthund.

had your eyes wide open

nu har jag bäddat ner mig i sängen och ska troligtvis sätta på någon film som jag kan halvsova till. antar att jag kan hålla mig vaken ett tag sen lär jag väll slockna. tjejerna var mycket duktiga idag och vann mot gestrikland med 2-1. blev en aning sugen på att spela. godnatt

redo för kreta

köpte ju som sagt två stycken bikinis igår. tänkte lägga upp bilder på dom. inte bra kvalitè tagna med mobil kamera.
från h&m
från bikbok
nu ska jag göra mig i ordning och sedan bär det av mot junsele.

there ain't no reason you and me should be alone

kvällen har spenderats med kortspel, tv tittande, dator checkande och häng med clara. vi var också på stan en snabbis och jag köpte två st välbehövda bikinis. imorgon efter lunch åker jag och min far till junsele för att kolla på J/H-lagets match. skulle egentligen vart med med blev så klart skadad så klantig som jag är.
hittade en härlig bild sen i sommras. ge mig sommar nu tack!

tur man har!

kom nyss hem från akuten igen.. andra gången på 2 veckor. hade en rejäl stukning i foten så nu blir det vila och kryckor i en vecka sen tänker jag åka till junsele på fotboll fast jag har ont! man får härda då.
vi kom iallafall 3 på skol-dm. BRA SPELAT TJEJER!

skönhet finns inom oss

har haft fullt upp med plugg och träningar förra veckan och denhär, nu ska jag snart sätta på någon film och senare ikväll blir det fotbollsträning på lövsta. förhoppningsvis så gör jag ett inlägg imorgon med,ska också vara med på skol dm imorgon!

aj

fick en spricka i pekfingret i onsdags. så i torsdags åkte jag och far in på akuten. som tur va så behövde jag inte gips men ska gå med ihop tejpade fingrar i 2-3 veckor.

chaleur de l'été

plugg, musik och stek med syster, riktigt mysigt!


48 days

sitter och pluggar svenska, och längtar till sommaren, bruna ben, glass, sol, sköna sommarkvällar ute med kompisar. låter som man kommit till himlen! och om 48 dagar så beger jag mig med min familj iväg till kreta i en vecka. underbart!

RSS 2.0