vi kan slå sönder några timmar ihop

denna vecka är en chillvecka inga läxor eller prov och ledig onsdag och halva torsdag! så nu har jag precis börjat laddat hem andra avenyn som jag hade tänkt att nörda denna vecka. bloggar när jag orkar. hej

söndag

har inte gjort någonting idag, men borde egentligen städa mitt rum men orkar inte just nu så jag skjuter upp det som vanligt. Senare ska jag läsa lite i min svenska bok och ikväll är det träning, nu ska jag fortsätta kolla på tv.

8 dagar kvar

har pluggat so i princip hela dagen och tror jag kan det hyffsat nu. imorgon kommer cajsa hit och då ska hon jag och clara ta en sväng på stan. ville bara påpeka att jag fyller år om 7 dagar och jag fick precis veta att jag kommer få en iphone! (min mamma är inte så bra på det där med hemligheter)

jag behövde något att längta till

idag var det origenteringsdag på skolan vilket innebär att man åker upp i skogen och origenterar i 2 timmar. jag hade extremt otur där uppe i skogen, för det första så virrande jag bort mig själv och några andra men det är ju ganska vanligt när jag origenterar men mindre vanligt är ju att jag bränner hela benen på brännesslor och när man äntligen är påväg hem så hoppar kedjan, men annars gick det bra. efter skolan så var det fotboll med skolan och sen jag kom hem därifrån så har jag pluggat och om ett tag så ska jag på innebandyträning.
en bild på mig och felicia från lagdan.

det finns bilder som aldrig suddas ut

har precis duschat rakat benen och sånt där, nu ska jag ta tag i pluggningen som jag borde ha börjat med för ett antal timmar sen så nu har jag faktiskt lite dåligt samvete. på fredag kommer cajsa hit så då ska jag hänga med henne och hon ska sova här mysigt, längtar!
saknar dig cajsa olsén!

RSS 2.0